5.31.2008

ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ...


...Συνεχίζει το αυτοκίνητο του http://www.antinews.gr/ με
οδηγό τον Παναγιώτη Ζήση. (Η φωτογραφία από την Πίσια).
Σήμερα "κληρώνει" στο Ράλι Ακρόπολις.
(UPDATE * 34οι στη γενική κατάταξη οι FACTOR X)

EΞΑΦΑΝΙΣΗ ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΩΝ ...

...Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση δύο αδελφών 6 και 8 ετών από την Ορεστιάδα. Τα παιδιά αγνοούνται από την περασμένη Τετάρτη και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Για τον εντοπισμό τους έχει ενεργοποιηθεί το σύστημα Amber Alert και η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική. Κάτοικοι της Ορεστιάδας, η Αστυνομία και ο σύλλογος «Χαμόγελο του Παιδιού» έχουν τεθεί σε συναγερμό και χτενίζουν κάθε γειτονιά, ψάχνοντας κάθε πιθανό σημείο, μέσα σε οικοδομές, σε εγκαταλελειμμένα σπίτια, σε πηγάδια.
Τα δύο αδελφάκια, ο Αμέτ 8 ετών και ο Αϊχάν Τσερίμπασι 6 ετών, έχουν καστανά μαλλιά και μάτια. Ο Αϊχάν έχει ένα μεγάλο μαύρο σημάδι στο λαιμό, κάτω από το αυτί. Τα δύο αδελφάκια έχουν να δώσουν σημεία ζωής από την Τετάρτη στις 16:30, όταν βγήκαν για να παίξουν και δεν ξαναγύρισαν στο σπίτι τους. Συγγενείς τους εκφράζουν φόβους, ότι τα παιδιά κινδυνεύουν. Στις έρευνες που κάνουν οι κάτοικοι στην Ορεστιάδα, συμμετέχουν και μικρά παιδιά, φίλοι των δύο αγοριών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» με το που ενημερώθηκε για την εξαφάνιση, έθεσε αμέσως σε εφαρμογή το σύστημα αναζήτησης Amber Alert.
Οι ηλεκτρονικές πινακίδες σε όλους τους δρόμους όπου υπάρχουν, στην Αττική Οδό και στις εθνικές οδούς σε όλη την Ελλάδα πληροφορούν τους πολίτες για την εξαφάνιση. Το τηλεφωνικό κέντρο συλλογής πληροφοριών στο «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει πάρει φωτιά. Όποιος γνωρίζει κάτι, μπορεί να επικοινωνεί με τον τετραψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 1056 ή στο 100.

Η ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ: AΦΟΥ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΓΩΣΑΝ!

http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20080531&nid=8705398&sn=&spid=1451
Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΚΟΥΦΟΥ
"ΤΑ ΝΕΑ"

FACTOR X & ACROPOLIS

Συνεχίζει στο Ράλι Ακρόπολις το αυτοκίνητο των FACTOR X (http://www.antinews.gr/) με οδηγό τον Παναγιώτη Ζήση, παρά τη βλάβη στο ακρόμπαρο, στην ειδική διαδρομή της Ψάθας (απ'όπου και η φωτογραφία)...