5.29.2008

ΡΟΥΠΕΡΤ ΜΕΡΝΤΟΧ:"ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ. Ο ΜΑΚ ΚΕΙΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ"



"Ο Ομπάμα είναι ροκ σταρ...Aνυπομονώ να τον συναντήσω. Ο Μακ Κέιν είναι πολλά χρόνια στην πολιτική, έχει κάνει πολλούς συμβιβασμούς, και δεν έχει τίποτα το καινούργιο να πει..."
ΡΟΥΠΕΡΤ ΜΕΡΝΤΟΧ

ΚΑΙ ΟΙ ΒLOGGER ΣΤΟ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ



Ολοι οι FACTOR X συμμετέχουν στο Ράλι Ακρόπολις με οδηγό τον Πάνο Ζήση http://www.antinews.gr/
(Η πάνω φωτογραφία είναι από την τελετή εκκίνησης του 2008. Η κάτω φωτογραφία από τη συμμετοχή του 2006).
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ! ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ!


ANTI (Σ-)ΧΟΛΙ(-ΟΥ)...

http://83.149.104.2/~protothema/downloads/PRAKTIKO.pdf

http://83.149.104.2/~protothema/downloads/PRAKTIKO.pdf

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 8 ΤΟΥ... ΣΕΝΑΡΙΟΥ ("ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ") ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ MIG (ΜΥΓΑΣ).

QUOTES FROM A LEADER 4

"Money is like water, block its flow and it will stagnate".
"…We are proud of our past and our present and we face the future with unflagging determination".
"Those who neglect the new will remain at the back of the line; those who wait for luck to make things happen will be disappointed…"

Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum,
Ruler of Dubai

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ...ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ!

Ούτε μια ημέρα δεν κράτησε το… θαύμα με τα επιτόκια των πιστωτικών καρτών. Οι πιέσεις των τραπεζών φαίνεται ότι έκαμψαν το… φρόνημα για την προστασία του καταναλωτή και η υπουργική απόφαση που θα έβαζε πλαφόν 10% στα επιτόκια (σε εφαρμογή αμετάκλητης απόφασης του Αρείου Πάγου) μετατρέπεται σε απλή «σύσταση» προς τις τράπεζες. Ο ΓΓ Καταναλωτή κ. Γ. Οικονόμου δήλωσε προχθές το απόγευμα ότι «ετοιμάζεται υπουργική απόφαση που θα επιβάλει την απόσυρση από τις τραπεζικές συμβάσεις και άρα από τις τραπεζικές συναλλαγές όρων που έχουν κριθεί καταχρηστικοί με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις». Είκοσι τρεις ώρες αργότερα, από το περιβάλλον του ιδίου έγινε γνωστό ότι η υπουργική απόφαση πράγματι ετοιμάζεται, αλλά θα περιλαμβάνει όλους τους όρους που έχουν κριθεί καταχρηστικοί, με εξαίρεση τον επίμαχο που αφορά το ύψος των επιτοκίων. Υπενθυμίζεται πως η απόφαση 1219 / 2001 του Αρείου Πάγου προβλέπει ότι το επιτόκιο των πιστωτικών καρτών δεν μπορεί να υπερβαίνει το εξωτραπεζικό επιτόκιο που καθορίζει η Τράπεζα της Ελλάδος, το οποίο σήμερα είναι 10%.
Factor X
http://www.antinews.gr/