5.28.2008

LYDIA IS BACK AND SHE'S A WINNER...

NA KI ENA ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ. Η ΛΥΔΙΑ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ-ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΗ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ'ΒΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ...
...Γυρίσαμε σπίτι καθώς η κατάσταση της Λυδίας έχει βελτιωθεί σημαντικά. Συνεχίζουμε κορτιζόνη και θα πηγαινοερχόμαστε για επιπλέον δόσεις φαρμάκων, εξετάσεις κ.λπ.Αρχίσαμε τις διαδικασίες που χρειάζονται (ΕΟΦ κ.λπ.) για να προμηθευτούμε κάποια φάρμακα που ενδεχομένως να χρειαστούν εάν στην επόμενη μαγνητική δεν έχουμε τα επιθυμητά νέα. Σε επόμενο post θα γράψω περισσότερα για την θεραπεία που σχεδιάζεται. Ας είμαστε έτοιμοι και ας μην χρειαστεί τίποτε από όλα αυτά.Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα και τις ευχές σας. Να είσαστε όλοι γεροί και δυνατοί.

-3% H TIMH TOY ΓΑΛΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΛΤΑ...MHN "ANOIΓΕΣΘΕ" ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!

Φοβήθηκαν την ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ και το ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ και υποχώρησαν "φαινομενικά" με ΑΣΤΕΙΑ μείωση τιμής από 4-5 λεπτά το μπουκάλι στη λιανική, από τις 2 Ιουνίου... Η VIVARTIA (ΔΕΛΤΑ) ελέγχεται από τη MIG.

QUOTES FROM A LEADER 3


"The biggest and most memorable event is that which has not yet occurred".
"Everything in this life is beautiful. We as humans miss that sometimes".
"Honesty is the road to success. He who lies only believes himself".
"Ideas and facts communicated well become information and knowledge. And knowledge, as we all know, is power".
"I believe that if the vision is clear then objectives can be achieved easily".
Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum,
Ruler of Dubai

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠENTE ΤΑΙΝΙΕΣ THS CAPITOL ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ FUND...



Toυλάχιστον πέντε ταινίες της CAPITOL και του CAPCO GROUP του Ντέηβιντ Μπεργκστάιν σταμάτησαν γύρισμα, ή αναβλήθηκαν τον τελευταίο μήνα:
LABOR PAINS
NAILED
LOVE RANCH
AN INVISBLE SIGN OF MY OWN
BAD MEAT
Προβλήματα και στην THINK FILM του ιδίου. Η διαφημιστική της μήνυσε την THINK FILM για 4,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ...






ΔΥΟ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ. ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ MIRAGE AΛΛΑ KAI THN ΕΒΔΟΜΗ ΤΕΧΝΗ...

...Ο θάνατος του μεγάλου σκηνοθέτη Σίντνει Πόλλακ, λίγους μήνες μετά από το θάνατο του επίσης βραβευμένου με Οσκαρ Αντονι Μινγκέλα, και συνεταίρου του στην εταιρεία παραγωγής MIRAGE, "σκιάζει" το μέλλον όσων κινηματογραφικών projects είχαν ήδη αναπτύξει. Σύμφωνα με Χολλυγουντιανές φήμες η κόρη του Πόλλακ, Ρεβέκα, στέλεχος της UNITED ARTISTS, θα αναλάβει την MIRAGE.

V-MEN PARTY



To περιοδικό του "ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" V-MEN γιόρτασε τα 2 χρόνια της πολύ πετυχημένης έκδοσης του με ένα εξαιρετικό κοκτέιλ πάρτι όπου ΟΛΑ ήταν καλόγουστα, άψογα οργανωμένα, και αισθητικά άρτια.
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ!