5.23.2008

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ...

Επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και η κατάσταση του Δημήτρη κρίσιμη, θα παρακαλούσαμε όσους έχουν ομάδα αίματος 0- (μηδέν αρνητικό) και μπορούν να δώσουν αίμα, να περάσουν από ένα απ’ όλα τα νοσοκομεία της χώρας δίνοντας το όνομα και το νοσοκομείο στο οποίο πάει το αίμα.Για τον Δημήτρη Χουρμουζιάδη στο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.Πρέπει να μαζευτούν πάνω από 50 φιάλες αίματος και οι φίλοι- οικογένεια έχουν μαζέψει μόλις 8.Κάντε ένα forward, πείτε το στους φίλους σας και ίσως κάποιος να μπορεί να τον σώσει…Ο Δημήτρης ήδη μας ευχαριστεί όλους σίγουρα, ακόμη και αν βρίσκεται σε κώμα αυτή την στιγμή…Παιδιά, προωθήστε το, σας παρακαλώ. Χρειάζεται αίμα. Όποιος μπορεί… Στην τελική θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από εμάς.

CHE AT CANNES...




ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΛΕΕΙ:"ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8777&pubid=1012542
Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Σωτ.Χατζηγάκης, «με το Ν.3625/2007 που τροποποίησε το Ν.2472/1997, ορίσθηκε ότι σχετικά με τις ποινικές διώξεις ή καταδίκες ενός προσώπου, δύναται να επιτραπεί η δημοσιοποίηση, σε σχέση προς ορισμένα εγκλήματα, με διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών ή Εφετών (εάν η υπόθεση εκκρεμεί στο Εφετείο)».
Τις ημέρες αυτές συνελήφθησαν πολλά «ευυπόληπτα» άτομα που συμμετείχαν σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, χωρίς όμως να γίνουν γνωστά τα ονόματά τους, αλλά και τα πρόσωπά τους, παρά το γεγονός ότι, όπως είναι προφανές, τούτο ήταν επιβεβλημένο για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.
Εν όψει τούτων, ζητούμε από τους εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών, σε περιπτώσεις όπως η ανωτέρω, να προβαίνουν κατ' εφαρμογή του ανωτέρω νόμου, στην έκδοση διατάξεως με την οποία να επιτρέπεται η δημοσιοποίηση των ονομάτων των εμπλεκομένων στα εγκλήματα που αναφέρει ο νόμος.
Η κοινωνία μας και η κοινή γνώμη γενικότερα, έχει ανάγκη να προστατευθεί από ειδεχθή εγκλήματα που στρέφονται κυρίως εναντίον της», καταλήγει ο υπουργός.Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Σωτ.Χατζηγάκης, «με το Ν.3625/2007 που τροποποίησε το Ν.2472/1997, ορίσθηκε ότι σχετικά με τις ποινικές διώξεις ή καταδίκες ενός προσώπου, δύναται να επιτραπεί η δημοσιοποίηση, σε σχέση προς ορισμένα εγκλήματα, με διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών ή Εφετών (εάν η υπόθεση εκκρεμεί στο Εφετείο)».

IΣΩΣ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ MANAGERS ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ...