5.21.2008

MORE OF CANNES...





NATALIE PORTMAN
EVA HERZIGOVA
BENICIO DEL TORO

30.000 ΕΥΡΩ & 100.000.000 EYΡΩ...


1) 30.000 ευρώ ΠΡΟΣΤΙΜΟ έριξε το ΕΣΡ στον ALPHA και τον καλό δημοσιογράφο ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ-επειδή ο τελευταίος ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ-τι θράσος, θεε μου!- για τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ-τύφλα να'χει ο Πάπας-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΣΡ.
2) Πάνω από 100.000.000 ΕΥΡΩ έχει χάσει η οικογένεια Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου από την ατυχέστατη επένδυση της στον "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ". (Στα θετικά το layout, και μερικοί κορυφαίοι δημοσιογράφοι-μεταγραφές. Αλλά μέχρι εκεί. *Τα DVD του "ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ" δεν είναι μέρος της ύλης της εφημερίδας, αλλά παραγωγή-δημιουργία άλλου).
Με τόσα χρήματα και δεδομένης της ισοτιμίας ευρώ-δολλαρίου θα μπορούσε να έχει αγοράσει μια mini major κινηματογραφικών ταινιών όπως η THE WEINSTEIN COMPANY. Private equity funds θα έβαζαν τα υπόλοιπα.
Δυστυχώς ΚΑΚΙΣΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ και ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ όπως ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ο υπεύθυνος προπαγάνδας του ΑΘΗΝΑ 2004, ΤΙΝΑΞΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. (Οταν δεν υπάρχει ο... αερόσακος των ανεξάντλητων χρημάτων των φορολογούμενων φαίνεται η ανεπάρκεια ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΩΝ που πουλάνε ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ).
Τελευταίο ατόπημα της εφημερίδας Η ΛΥΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ στην ομάδα άρσης βαρών από την οποία ΕΜΜΕΣΩΣ πλην ΣΑΦΩΣ Γιάννα και Κοτρώτσος "έφαγαν ψωμί". Δεν χτυπάς κάποιον που είναι στα κάτω του και ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΥΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΓΛΥΦΕΣ. Λες και οι αρσιβαρίστες ΕΤΡΩΓΑΝ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ και ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΑ και η ...αφελής κα Αγγελοπούλου μετά του...πάναγνου, συντοπίτη μου, κου Κοτρώτσου ιδέα δεν είχαν ΠΕΡΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ.
Ακόμη η ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ, δίκιο έχει το http://www.troktiko.blogspot.com/
δεν θωρείται κομμάτι του κλασσικού αθλητισμού...
...Aυτοί οι άνθρωποι ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ-ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ, 4 ΤΡΙΣ. ΔΡΧ- ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ (-ΗΣ) ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ "ΑΘΗΝΑ 2004"...