5.17.2008

ΑΡΓΕΙ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΕΦΕΤ...

http://orfni.blogspot.com
...Την απίστευτη αυτή καταγγελία έκανε το μεσημέρι, στο ραδιόφωνο του ALPHA, o λέκτορας Χημείας Τροφίμων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Γιάννης Ζαμπετάκης. Χωρίς, δυστυχώς, να αποκαλύψει το όνομα, αν και θα έπρεπε. Γιατί η απίστευτη συμπεριφορά του ΕΦΕΤ, δεν δείχνει άσχετη με την ύπαρξη συγγενικών σχέσεων. Ιδού και μερικά από όσα έκανε ή δεν έκανε ο ΕΦΕΤ.
Α. Αντέδρασε με καθυστέρηση δύο εβδομάδων, στο σήμα της αρμόδιας κοινοτικής υπηρεσίας έγκαιρης προειδοποίησης και αφού το θέμα είχε βγάλει στον αέρα του ALPHA TV η Έλλη Στάη.
Β. Ενώ γνώριζε ότι η εισαγωγή έγινε από την Ουκρανία μέσω του τελωνείου του Βόλου, δήλωσε ότι η εισαγωγή έγινε από την Ελβετία.
Γ. Στην αρχή έκανε λόγο για μικρές ποσότητες, αλλά στη συνέχεια αναγκάσθηκε να παραδεχθεί την ύπαρξη 3.500 τόνων επιμολυσμένου ηλιελαίου.
Δ. Αποκαλύπτεται τώρα ότι τρώμε επιμολυσμένο ηλιέλαιο από τον Φεβρουάριο (ίσως και παλιότερα) και όχι από την ημερομηνία που ανακοίνωσε ο ΕΦΕΤ.
Ε. Απέκρυψε από την αρχή την έκταση του προβλήματος, το οποίο αποδεικνύεται μεγάλο, καθώς, σε καθημερινή βάση, ανακοινώνονται και νέες αποσύρσεις, από διάφορες επιχειρήσεις.
ΣΤ. Προχθές εξέδωσε μια κατάπτυστη ανακοίνωση και πάλι για να συγκαλύψει. Συγκεκριμένα αναφέρει:«Με βάση πάντα τα στοιχεία των αναλύσεων του Γενικού Χημείου του Κράτους προκύπτει ότι τα δείγματα που αναφέρονταν σε ανεπεξέργαστο και ραφιναρισμένο ηλιέλαιο βρέθηκαν επιμολυσμένα με ορυκτέλαιο σε διάφορες συγκεντρώσεις».
Δεν λέει σε τι ποσότητες βρέθηκαν οι συγκεντρώσεις, ούτε σε ποια προϊόντα. Προσπαθεί και πάλι να συγκαλύψει, προφανώς τον ανιψιό του υπουργού. Αυτό κάνει μεγαλύτερη την υποχρέωση του κ. Ζαμπετάκη, να πει ονόματα.Και εάν πράγματι είναι έτσι τα πράγματα, ΤΟΤΕ ο πρωθυπουργός ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΜΕΣΩς απο την κυβέρνηση του τον υπουργό που προφανώς...προστατεύει τον ανηψιό του (γιατί δεν νομίζουμε να μπορεί να....ελέγχει σε τόσο βαθμό ο ανηψιός τον ΕΦΕΤ....εκτός κι αν υπάρχουν και άλλα "κόλπα"....).
Και βέβαια αυτεπάγγελτα - σε αυτή την περίπτωση- ο αρμόδιος εισαγγελέας θα πρέπει να ασκήσει ποινικές διώξεις κατά της διοίκησης του ΕΦΕΤ.

ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ...

http://www.antinews.gr/?p=2055
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «signominesfala“, οι άγνωστοι έχουν ήδη καταφύγει τόσο στο συνήγορο του πολίτη, όσο και στον ΕΦΕΤ. Ο μεν ΕΦΕΤ δήλωσε αναρμοδιότητα, ο δε συνήγορος του πολίτη ερευνά την περίπτωση, τα γκαζάκια να είναι νοθευμένα με Ουκρανικό ηλιέλαιο. Πάντως θα αποδοθούν ευθύνες δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Η στήλη εύχεται και ελπίζει να πιαστούν οι δράστες και να δοθούν επιτέλους τα ονόματα των σούπερ μάρκετς τα οποία πωλούν τέτοιου είδους ελαττωματικά προϊόντα.
FACTOR X
http://www.antinews.gr

WEB, BLOGS Η ΠΡΩΤΗ ΠΗΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ...


Τα στοιχεία είναι από πρόσφατη έρευνα e-metrics η οποία πραγματοποιείται σε ετήσια βάση από την AGB Nielsen Media Research σε συνεργασία με την Phaistos Networks. Τα δημοσιεύει σήμερα η «Ημερησία».

ATTIKO ZΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ....

Από τον http://gp3gp.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ:
http://gp3gp.blogspot.com/2008/05/blog-post_8099.html