5.11.2008

OI ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ...


...Προκαλούν και πάλι οι υπότροφοι του Iδρύματος Κόκκαλη και του Ιδρύματος Σόρος με την ανοχή του Γαλλικού Κράτους! Στο 61ο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών που ανοίγει τις πύλες του στις 14/5 το ΜΑCEDONIA FILM COMMISSION στεγάζεται στο Century On The Beach, στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο Κάρλτον. .
..Ξέρουμε ότι γι'αυτό το ατόπημα του γαλλικού φεστιβάλ βασανίζεται ανηλεώς και σε καθημερινή βάση ο Γάλλος πρέσβης στην Αθήνα, του οποίου επιδοτούμε και το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου (μην τυχόν και δεν ασπαστούν τη "γαλλική" κουλτούρα οι ιθαγενείς!) Και ότι από τα πολλά φαξ διαμαρτυρίας τελείωσαν τα μελάνια στο ευαγές ίδρυμα του "Ελληνικού" Κέντρου Κινηματογράφου...
http://www.deadlinehollywooddaily.com/2008-cannes-film-festival-events/ (Δείτε στο τέλος του λινκ HOUSES/LOUNGES/LODGES/SUITES/CANNES VENUES)

JULIA X.
http://na4u.blogspot.com/
HOUSES/ LOUNGES/ LODGES/ SUITES/ CANNES VENUES
Anheuser Busch Yacht @ Docked in the first slipBaoli by Xquisite Group & Moving Picture @ Restaurant BaoliChopard Jewelry & Watch Loan @ Carlton HotelThe Green HouseHollywood Life Lounge
Macedonia Film Commission @ Century on the beach across from Carlton
Nikki Beach celeb lounge @ Nikki Beach on the CroisetteHOUSES/ LOUNGES/ LODGES/ SUITES/ CANNES VENUESAnheuser Busch Yacht @ Docked in the first slipBaoli by Xquisite Group & Moving Picture @ Restaurant BaoliChopard Jewelry & Watch Loan @ Carlton HotelThe Green HouseHollywood Life LoungeMacedonia Film Commission @ Century on the beach across from CarltonNikki Beach celeb lounge @ Nikki Beach on the Croisette

ΣΠΙΤΟΣΚΥΛΟ


Στην καινούργια του, πιο ευάερη και ευήλια, ιντερνετική κατοικία μετακόμισε το οικόσιτο σπιτόσκυλο...Καλορίζικο!
....Πώς σου φαίνεται το καινούριο σπιτόσκυλο; Μπες, βολέψου, πάρε το κολάι. Το σπιτόσκυλο επιστρέφει στη φυσιολογική ροή posts ωσονούπω.
http://www.spitoskylo.gr/

NA ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΙ (ΘΑ) ΕΚΑΝΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ

Μετά την επάνοδο του στην Ελλάδα και τη νίκη του στις εθνικές εκλογές ο Κωνσταντίνος Καραμανλής κρατικοποίησε την Ολυμπιακή, τα διυλιστήρια, και τον όμιλο Ανδρεάδη. (Για τα σημερινά δεδομένα ο όμιλος Ανδρεάδη ήταν ότι η ΜΙG, η Τράπεζα Πειραιώς, και ο όμιλος Μπόμπολα στο σύνολο τους είναι σήμερα). Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση το
http://www.antinews.gr/ αναλύει τις πράξεις ενός κορυφαίου πολιτικού άνδρα με "μεγάλο εκτόπισμα" που δεν δίσταζε να χτυπήσει το χέρι πάνω στο τραπέζι όταν εκβιαζόταν από τούς "διαπλεκόμενους" και ισχυρούς "πλουτοκράτες" της εποχής του.
....Για να αναφερθώ μόνο στον Ανδρεάδη, δεν ήταν και κανένας «μικρός», ούτε κανένας «αεριτζής» σαν τους σημερινούς «χρηματιστηριακούς γίγαντές» που παίζουν στα δάκτυλα του ενός χεριού τους την κυβέρνηση: Εμπορική Τράπεζα, Ιονική και Λαϊκή, Τράπεζα Πειραιώς, Τράπεζα Επενδύσεων, Athens Ηilton, Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων στην Καβάλα, Βιομηχανία Χυμών και Κονσερβών, ναυπηγεία Ελευσίνας, οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες Ιονική, Φοίνιξ, οι Γενικές Αποθήκες, «Στραν», ηλεκτρικός σιδηρόδρομος Πειραιάς-Κηφισιά… Όλη αυτή η αυτοκρατορία κυριεύθηκε εξ εφόδου εν μια νυκτί από την κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή στις 6 Δεκεμβρίου του 1975.
FACTOR X


AN ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΒΑΛΤΕ "ΜΙΝΕΡΒΑ" ΚΑΙ "ΕΛΑΙΣ"...ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ!

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ, ΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ-ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΟ "ΜΙΝΕΡΒΑ" (ΚΑΙ ΤΑ ...LIDL) MΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ!

BATTLE AT KRUGER

You have seen the 8 minutes YOU TUBE video (along with 30 million fellow viewers). Now try the talk-show one hour doc from National Geographic.


HILLARY'S STATE OF DENIAL


LATE NIGHT'S JOKES (follow this link)