5.08.2008

ΗΛΙΕΛΑΙΟ-ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΟ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

H εταιρεία που εισήγαγε το ...ορυκτέλαιο-ηλιέλαιο είναι η "Μινέρβα" και αποσύρει όλες τις παρτίδες που έχουν πρόβλημα. Όσοι το ήπιαμε. Την ήπιαμε...."Θα μάθουμε επιτέλους ποιες εταιρίες εισήγαγαν το νοθευμένο με συνθετικά λάδια μηχανής ουκρανικό «ηλιέλαιο» και μας «σέρβιραν» στο τραπέζι μας τον καρκίνο;Δεν πρέπει να ξέρουμε αν το ηλιέλαιο που έχουμε σπίτι μας είναι κατάλληλο και αν είναι από την δηλητηριώδη-τοξική παρτίδα η όχι;Επιτέλους ποιες εταιρίες είναι αυτές; Πρέπει να τις μάθει αμέσως ο κόσμος.
(UPD*Την άμεση απόσυρση ποσοτήτων ηλιελαίου επιμολυσμένου με ορυκτέλαιο ζητά από την αλυσίδα Lidl Ελλάς ο ΕΦΕΤ Όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές, πως συσκευασμένο επιμολυσμένο ηλιέλαιο συνολικής ποσότητας 356.400 L με ημερομηνία λήξης 30-06-200 διακινήθηκε, μέσω του Βελγίου, από την εταιρεία Cargill Oil Packers, Prins Albertlaan 12, B-8870 Izegem, στην επιχείρηση Lidl ΕΛΛΑΣ).

KAI H AΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=946611
Επιδιώκεται να μην ασκηθεί καν δίωξη κατά του αστυνομικού που «έχασε» το δραπέτη, με αποτέλεσμα το φόνο της Σίνδου!
Η απολογία των δύο αστυνομικών που προκάλεσαν την δραπέτευση, την καταδίωξη, τις αλλεπάλληλες ομηρίες και το φόνο του άτυχου οδηγού λεωφορείου, επεφύλασσε μία εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη για τους οικείους του θύματος και όχι μόνο.
Επιδιώκεται να μην ασκηθεί καν δίωξη κατά του αστυνομικού που «έχασε» το δραπέτη, με αποτέλεσμα το φόνο της Σίνδου!
Η απολογία των δύο αστυνομικών που προκάλεσαν την δραπέτευση, την καταδίωξη, τις αλλεπάλληλες ομηρίες και το φόνο του άτυχου οδηγού λεωφορείου, επεφύλασσε μία εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη για τους οικείους του θύματος και όχι μόνο.
(Πως μετά ο πολίτης να εμπιστευθεί αστυνομία και δικαστές;)

OBAMA FOR PRESIDENT 3

Η διαφαινόμενη νίκη του Μπαράκ Ομπάμα για το χρίσμα των Δημοκρατικών είναι νίκη του Ελληνισμού. Η Χίλαρι Κλίντον είναι πια "τελειωμένη". Μαζί της και όσοι την υποστήριξαν και ΕΥΤΥΧΩΣ για την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!
Αναφέρω ενδεικτικά στους υποστηρικτές της Χίλαρι, τον Κρις Σπύρου, πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής ΄Ενωσης, και, φυσικά, την οικογένεια Μητσοτάκη.
΄Επεται συνέχεια!

ΖΩΝΙΑΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...

(Σκίτσο του ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΟΥ).
O Yπουργός Δημόσιας "Τάξης" πέταξε τον ειδικό φρουρό που τραυματίστηκε βαριά στα Ζωνιανά (όπου η εμπορία και πώληση ναρκωτικών ελέγχεται από "οικογένειες" βο-υ-λευτών), στα..."σκουπίδια". Η γυναίκα και το 7μηνών κοριτσάκι του επιβιώνουν χάρις στους συναδέλφους του!
"Μου είπες πριν ότι κανείς από την επίσημη πολιτεία δεν έχει ενδιαφερθεί για σένα και το παιδί του Στάθη. Ούτε καν σας ενημέρωσαν όταν χτυπήθηκε.
- Όσο διάστημα έχει συμβεί αυτό το γεγονός, κανείς απολύτως δεν έχει επικοινώσει μαζί μου. Εκείνοι που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και συνεχίζουν να με βοηθούν είναι οι συνάδελφοι του Στάθη. Αισθάνομαι άσχημα γι΄ αυτό, διότι δεν είναι υποχρεωμένα τα παιδιά να βγάζουν κάθε μήνα από την τσέπη τους χρήματα να μου τα δίνουν. Πρέπει να σταματήσει όμως αυτό γιατί και ΄κείνοι έχουν οικογένειες, υποχρεώσεις. Εκείνοι που οφείλουν να βοηθήσουν την οικογένεια του Στάθη, το παιδί του, είναι εκείνοι που δημιούργησαν αυτήν την κατάσταση. Αυτοί ευθύνονται για ό,τι συνέβη στον άντρα μου. Από την μέρα που χτύπησε ο Στάθης, ο μισθός του έπεσε στον βασικό συν το επίδομα παιδιού. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Εμείς για να φτιάξουμε το σπίτι μας, πήραμε δάνειο. Δεν είμαστε πλούσιοι, δεν είχαμε άλλα εισοδήματα. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε όμως γι΄ αυτό. Δεν είναι σωστό να μας πάρουν το σπίτι και το αυτοκίνητο του Στάθη. Εκείνο τουλάχιστον που φροντίζουν το υπουργείο και η ΕΛΑΣ, είναι τα έξοδα του Στάθη. Νοσοκομεία, γιατρούς κλπ. Αποκλειστικά για του Στάθη τα έξοδα. Είναι σημαντικό κι αυτό. Όμως την έχουν αυτήν την υποχρέωση απέναντί του διότι εκείνοι ευθύνονται. Δεν πήγε ο άντρας μου να προκαλέσει το κακό αυτό μόνος του, δεν παράκουσε κάποια εντολή, απλά υπάκουσε σε εντολές. Θα έπρεπε να τον είχαν στείλει στο καλύτερο νοσοκομείο του κόσμου. Εδώ που μας έφεραν δεν του πρόσφεραν κάτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ...
http://anemologites.com/?p=187

SIEMENS BRIBES

http://www.antinews.gr/?p=1938
Μου προξενεί όμως εντύπωση το εξής γεγονός: ενώ όλοι αναφέρονται για τις μίζες από τα μαύρα ταμεία σε «υπουργεία» κανείς δεν αναφέρει και τα ονόματα των επικεφαλείς τους το διάστημα που έπεφταν τα λαδώματα. Οποία διακριτικότης ! Προφανώς οι εφημερίδες φοβούνται μην χρεωθούν κανένα νέο πήδημα από το …μπαλκόνι. Όλοι ξέρουν όμως ότι την περίοδο επιλογής του συστήματος ασφαλείας του «2004» C4I στην εξουσία ήταν το ΠΑΣΟΚ και υπουργός Δημόσιας Τάξης ο εξολοθρευτής της τρομοκρατίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τον οποίο διαδέχθηκε ο Γ. Φλωρίδης. (Στο Υπουργείο Πολιτισμού ο Ευάγγελος Βενιζέλος, γνωστός και από το μεγασκάνδαλο "Θεσσαλονίκη Πολιτιστική Πρωτεύουσα"). Επί ΝΔ τοποθετήθηκε ο Γιώργος Βουλγαράκης (με υφυπουργό και αρμόδιο για το C4I τον κ. Μαρκογιαννάκη) και μετά ο Βύρων Πολύδωρας. Στις 27/04/2007 απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΠΑΣΟΚ, ο Βύρων Πολύδωρας αρνήθηκε ότι είχε υποστεί πιέσεις για να βάλει την τελική υπογραφή στη συμφωνία και είπε επί λέξει: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπήρχε μια δραματική εκκρεμότητα. Το Κράτος έχει συνέχεια. Αυτήν τη συνέχεια του Κράτους εγώ σεβάστηκα και παρηκολούθησα έναν κύκλο διαβουλεύσεων και διαπραγματεύσεων που αφορούσε τη σύμβαση C4I η οποία εγένετο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες». Είναι περισσότερο από σαφής, ο Βύρων . Λέει ότι αυτός δεν ξέρει τίποτα για τον «φόνο», επειδή το μεγάλο κομμάτι της συμφωνίας είχε «κλείσει» ήδη από τους άλλους κι αυτός υπέγραψε το τελευταίο κομμάτι της (όπως και έγινε). Εμένα όμως μου φαίνεται σαν να έχει σηκώσει το δάκτυλό του και να δείχνει κάποιους.
FACTOR X http://www.antinews.gr/?p=1938