3.25.2008

ZAHOPOULOS' SCANDALS


ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΣΤΟΝ "ΑΘΕΑΤΟ ΚΟΣΜΟ":
20.000.000 EYΡΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ 2004.
7.500.000 ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30%!!!!!!, ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ, SORRY ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ το 2004 ΜΟΝΟΝ ΣΕ CNN, EUROSPORT. (IΛΙΓΓΙΩΔΕΣ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-"ΕΦΑΓΑΝ" ΠΟΛΛΟΙ & ΠΟΛΛΑ).
1.500.000 EYΡΩ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ ΣΙΤΥ (ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ).
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΤΡΑΛΙΑ-ΤΑΤΟΥΛΗΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ, ΔΕΝ ΕΙΔΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ).
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!
ΕΝΩ 60.000.000 ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, τέως σύζυγο ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 2007, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ "ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ"... ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!
ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΩΝ!

ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ


Tιμητικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο ανακοίνωσε πριν απο λίγο στον "ΑΘΕΑΤΟ ΚΟΣΜΟ" ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τους βετεράνους του 1974, τους ΄Ελληνες καταδρομείς, αεροπόρους, στρατιώτες, που ΞΕΧΑΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (μήπως και θυμάται κανέναν).
Αρκετοί από αυτούς ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ που έκαναν το καθήκον τους προς την ΠΑΤΡΙΔΑ, σε αντίθεση με ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, υποφέρουν όντας ΑΝΑΠΗΡΟΙ, ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ!

KAIΓΕΤΑΙ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ

Απο τη Δευτέρα το μεσημέρι καίγεται η Σκόπελος...Νωρίς άρχισε φέτος η σεζόν για τους οικοπεδοφάγους!

GENOCIDE


"Η ανακάλυψη ομαδικού τάφου στη Σαμψούντα, που πιστεύεται ότι ανήκει σε Έλληνες Ποντίους της περιόδου των διωγμών από τους Τούρκους, φέρνει πάλι στην επικαιρότητα την παθητική Ελληνική πολιτική σε ότι αφορά στο Ποντιακό ζήτημα".

Διαβάστε περισσότερα για τη Γενοκτονία των Ποντίων από τον Κεμάλ-με τη βοήθεια των Σοβιετικών-με τους 340.000 ΄Ελληνες ποντιακής καταγωγής νεκρούς-τη δεύτερη μεγαλύτερη-σε θύματα- Γενοκτονία του 20ου αιώνα μετά το Ολοκαύτωμα...

στο
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ...