3.24.2008

MOSAIQUE OF THE DEAD

MΩΣΑΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ (ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ $105 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ).
AΠΟ WWW.HUFFINGTONPOST.COM

INDEPENDENCE DAY


ANTI TΩΝ "ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ" ΠΙΝΑΚΩΝ ΒΑΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ!

INDUSTRY OF RELIGION


...ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΙ
"ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ" ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΟΙ "ΛΙΑΝΟΠΩΛΗΤΕΣ" ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ!
...Συνεχίζουν πολλοί bloggers να ασχολούνται με τους ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ (αρχιεπισκόπους κλπ.) που ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ...βγάζοντας ...μεσαιωνικά και σκοταδιστικά δελτία τύπου για το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης. (ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΑΜΗΛΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ που προσπαθούν να σώσουν τα παιδιά από την πρέζα, την αποξένωση, και την έλλειψη παιδείας).
Αντί οι ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ,ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ΚΙΝΑΙΔΟΙ, ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΤΩΧΟΥΣ 2.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ, ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΕ ΤΙΜΑΛΦΗ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ "ΑΓΟΡΑ" ΑΝΗΛΙΚΩΝ AΓΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ...ΟΡΓΙΩΝ! ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ (ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΝΕΣ π.χ. ΣΤΟ ΒΩΒΟΚΤΙΡΙΟ που στεγάζεται και ΤΟ ΑΡΘΡΟ) ΖΗΤΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ-ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ- ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ)... ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ!
ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΚΛΗΡΟΙ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ, ΤΟΝ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ").
ΦΤΟΥ ΣΑΣ!

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΕΕΙ:

α. Η Εκκλησία της Ελλάδος, δια της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, διακηρύσσει τον απόλυτο σεβασμό και την παραδεδομένη τιμή προς το υπό της Εκκλησίας τελούμενο ιερό μυστήριο του Γάμου, του οποίου σκοπός είναι η αμοιβαία πνευματική συμπλήρωση των συζύγων για την εν Χριστώ Ιησού σωτηρία και καρπός αυτού τα τέκνα. Η Εκκλησία δηλαδή δέχεται και ευλογεί την παραδεδομένη τέλεση του Γάμου κατά το Ορθόδοξο Τυπικό ενώ θεωρεί πορνεία κάθε άλλη «συζυγική» σχέση εκτός αυτού.
β. Καλεί το ιερό πλήρωμα των πιστών τέκνων Αυτής να βεβαιωθούν ότι η Εκκλησία υπερασπιζομένη ανέκαθεν τα της ιερότητος του ιερού μυστηρίου του Γάμου, φροντίζει για την εφαρμογή της διδασκαλίας του Κυρίου Ιησού Χριστού, για την τήρηση των αρχών του ιερού Ευαγγελίου σε όλους τους τομείς της ζωής και τον σεβασμό προς τους παραδεδομένους ιερούς κανόνες σχετικά με το βίο και τη συμπεριφορά των τέκνων της Εκκλησίας.
γ. Μέ βάση τις αρχές αυτές και βαθύτατο αίσθημα ευθύνης έναντι του ιερού κλήρου και του ευσεβούς λαού δηλώνει, ότι είναι παντελώς αδύνατο να συγκατατεθεί στο διαμορφούμενο Νομοσχέδιο «Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης», η εφαρμογή του οποίου υποθάλπει και νομιμοποιεί βαρύτατα ηθικά αμαρτήματα και το οποίο σε περίπτωση εφαρμογής θα αποτελέσει καταστροφική βόμβα στα θεμέλια της χριστιανικής οικογενείας και όλης της ελληνικής κοινωνίας. Η Δ.Ι.Σ. εκφράζει την ελπίδα και την ευχή να μην καταστεί Νόμος του Κράτους το εν λόγω Νομοσχέδιο.

5 ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΛΛΗ


ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (...ΘΑ ΦΑΝΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ)


Τέσσερα πρώην στελέχη της Εθνικής Τράπεζας και ένας γιατρός παραπέμπονται με χθεσινό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος για το θάνατο στις 4 Μαρτίου 2001 του τετράχρονου τότε Παναγιώτη Βασιλέλλη. Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζουν την κατηγορία της θανατηφόρας κακουργηματικής έκθεσης του άτυχου μικρού.

Όπως έγινε γνωστό, παραπέμπονται τα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Παναγιώτης Τζαβέλας (τέως διευθυντής του κεντρικού καταστήματος Μυτιλήνης), Ευστάθιος Χρηστέλλης (τέως υποδιευθυντής του ίδιου καταστήματος), Αντώνιος Χάλαρης (τέως περιφερειακός διοικητής) και Αγησίλαος Καράμπελας (τέως διευθυντής Δικαστικού - Νομικών Υπηρεσιών της Τράπεζας) καθώς και ο ιατρός, τέως διευθυντής της ογκολογικής μονάδας ΤΑΟ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» κ. Σταύρος Χαιδάς. Το ίδιο βούλευμα απεφάνθη ότι δεν πρέπει να απαγγελθεί κατηγορία κατά του περιφερειακού διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας Χρήστου Καντζέλλη, κατά του τέως διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» Νικόλαου Ντάνου καθώς και κατά του διευθυντή της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του ίδιου Νοσοκομείου, Στυλιανού Γραφάκου.Σύμφωνα με δήλωση της οικογένειας του άτυχου μικρού, που ο θάνατός του είχε συνταράξει το πανελλήνιο, «το Βούλευμα, το οποίο παρέπεμψε τους παραπάνω πέντε κατηγορούμενους στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, αποτελεί δικαίωση για την οικογένεια Βασιλέλλη και τον πολύχρονο αγώνα της.».
Ας σημειωθεί ότι τόσο οι κατηγορούμενοι που παραπέμπονται όσο και η οικογένεια Βασιλέλλη, αναφορικά με τους κατηγορούμενους που δεν παραπέμπονται, μπορούν να ασκήσουν έφεση ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών Αιγαίου.
Αναρτήθηκε από crazy-press

MODERN HEROES OF HELLAS...Aυτά τα ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!!!
ΟΧΙ τις...βίζιτες και τα...σούργελα που ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ στα δελτία ειδήσεων του ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΜΑΛΕΛΗ, στο ΟΛΑ του ....ΚΟΜΙΣΤΗ-ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΘΕΜΟΥ, και τη ΣΑΒΟΥΡΑ που σερβίρουν οι ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΔΙΑΥΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ KILLBILL και το ΚOURDISTOPORTOKALI για την ανάρτηση...
ΗΜΕΡΑ THΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΑΥΡΙΟ!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΗΓΑΝΗΤΟ...ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!!