3.23.2008

AIMA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (2)

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚ Ι6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ.Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ) .ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό ) (2310 993506 & 2310 993944)

ΕΝΑ ΣΚΙΤΣΟ=1.000 ΛΕΞΕΙΣ

ΤΟΥ ΚΥΡ από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

ΑΙΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΕΙΓΟΝ

Ο συνάνθρωπος μας Δημήτρης Χουρμουζιάδης χρειάζεται επειγόντως αίμα!

Χρειάζονται 50 φιάλες αίμα μηδέν αρνητικό (0-).

Επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και η κατάσταση του Δημήτρη κρίσιμη θα παρακαλούσαμε όσους έχουν ομάδα αίματος 0- (μηδέν αρνητικό) και μπορούν να δώσουν αίμα να περάσουν από ένα από όλα τα νοσοκομεία της χώρας δίνοντας το όνομα και το νοσοκομείο στο οποίο πάει το αίμα για τον Δημήτρη Χουρμουζιάδη στο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.

Πρέπει να μαζευτούν πάνω από 50 φιάλες αίματος και οι φίλοι και οικογένεια έχουν μαζέψει μόλις 8. Κάντε ένα repost, πείτε το στους φίλους σας, ίσως κάποιος να μπορεί να τον σώσει.

Ο Δημήτρης ήδη σας ευχαριστεί όλους ακόμη και αν βρίσκεται σε κώμα αυτή τη στιγμή.

ΒΟΝΝIE AND CLYDE 40 YEARS ANNIVERSARY


ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΠΟΝΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΤ, βραβευμένη ΜΕ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ.
ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ...ΧΩΡΙΣΜΟ ΘΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΗ...ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΜΠΟΝΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΤ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ"... ΤΟΝ "ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ" Κο ΜΑΚΗ, και τον "ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ" Κο ΘΕΜΟ...