3.22.2008

COMMUTING AFTER MIDNIGHT


Μεγάλη απήχηση γνώρισε το ΜΕΤΡΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ για το μετρό. +20.000 ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΣΑΒΒΑΤΟΥ, μετά τα μεσάνυχτα, που σίγουρα θα αυξηθούν μόλις γνωστοποιηθεί ευρύτερα το μέτρο. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ και BLOGGER ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ...ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΤΟ μέτρο,όπως γίνεται και στις άλλες πόλεις του κόσμου.

LYDIA WINS FIGHT AGAINST CANCER





Συνεχίζει τη θεραπεία της η Λυδία-είναι στα μισά-ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ (ΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ)...
Με τέτοια φατσούλα ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ...
Διαβάστε και το blog του πατέρα της που με θάρρος και αξιοπρέπεια δίνει τη ΜΑΧΗ (μαζί με την ΜΗΤΕΡΑ) του παιδιού...
http://lydia-tigria.blogspot.com
Μερικές φορές αναρωτιέμαι...Θα υπάρχει ΕΛΛΑΔΑ όταν η Λυδία κι όλα τα άλλα ΠΑΙΔΑΚΙΑ στην ηλικία της ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΟΥΝ...Αμφιβάλλω!

KEEP WALKING, GEORGE 2


Αφού καταδικάστηκε σε 3 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΕΦΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ-αχ, αυτή η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ, εξαιτίας των δανείων ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που χορήγησε στον ...ΦΕΡΕΓΓΥΟ ΟΜΙΛΟ ΑΛΛΑΜΑΝΗ τη ...χρυσή εποχή της ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, ο ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, τέως διοικητής της Αγροτικής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, πήγε και παρακολούθησε το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
Προς τιμήν του την μήνυση είχε κάνει ο σημερινός διοικητής της ΑΤΕ κ. Μηλιάκος.
(Γιώργο, εσύ συνέχισε... Με τέτοια στελέχη σε 3-6 μήνες θα έχετε διαλυθεί τελείως).

STOP THE WAR IN IRAQ




...Don't forget the crimes the Clintons-the biggest enemies of the HellenicAmerican community- commited in Yugoslavia bombarding the population with PLUTONIUM BOMBS. If Hillary is elected it is 1000% sure they are going to find an excuse along with the grads of the George Soros foundation to start a new war in The Balcans.

CLOCKWORK PROTO THEMA



Από το http:kourdistoportokali.blogspot.com (ΑΠΟ ΤΟ IEK KOMIΣΤΩΝ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ)ή (To ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και ο Θέμος με άλλο όνομα να αγαπιόμαστε)...
Μια ταινία σταθμό στην ιστορία του κινηματογράφου, προσφέρει την επόμενη Κυριακή το "Πρώτο Θέμα". Μιλάμε για το "Κουρδιστό Πορτοκάλι"( Clockwork Orange-1971) του Στάνλευ Κιούμπρικ, ένα φίλμ- ύμνο στη Βία των συμμοριών αλλά και του συστήματος καταστολής.

Σχόλιο:
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ 120.000 ΦΥΛΛΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!
...ΥΜΝΟΣ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ;;;;; AΠΟ ΠΟΤΕ H ΩΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΑ-ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΤΟΝΥ ΜΠΑΡΓΚΕΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ- ΕΓΙΝΕ ΥΜΝΟΣ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΔΙΔΕΤΕ ΗΡΩΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΙΑ;;;
ΜΗΠΩΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΛΛΟ;;;
(ΕΛΕΟΣ! ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ. Ο ΚΙΟΥΜΠΡΙΚ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ)
ΤΟΣΟΥΣ "ΤΙΤΛΟΥΣ" ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ.
...ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΑ'ΧΕΤΕ!

(EIKONOΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΚΟΚΚΟΡΑ" ΤΟΥ ΑΡΚΑ)

YIANNIS IOANNOU




ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΠΟΝΗΤΟ ΚΑΙ (ΥΠΕΡ-)ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟ-ΚΑΡΤΟΥΝΙΣΤΑ-ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

http://ioannou.wordpress.com

ANIMA POSTER


PRODUCED BY DIMITRI VORRIS & ALEX TAKIS
DIRECTED BY DIMITRI VORRIS
BASED ON THE NOVEL "THE THERAPIST" BY MICHAEL KOKKINARIS
POSTER LAYOUT BY GABRIEL MELLISOURGAKIS (IMAGINA SA)