3.15.2008

...KΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!




Μας δουλεύουν ψιλό γαζί στο " Πρώτο Θέμα"! Με ανακοίνωση τους, έχουν το περίσσιο θράσος να επιμένουν ότι δέχθηκαν επίθεση εκ των έσω(βλέπε Μάκη), από το παρακράτος, τους νταβατζήδες, τους κυπατζήδες και ενώ έχει καταλήξει όλος ο κόσμος(και σε λίγο η δικαιοσύνη) ότι ο κομιστής ήταν ο Θέμος, ότι απέκρυψε το ραντεβού από τον Μάκη και τον Καραμήτσο, αλλά και ότι βρέθηκαν σε λογαριασμό του 5,5 εκ ευρώ που ψάχννται! Διαβάστε και αν δεν καταλάβετε ότι μας κάνουν πλάκα, στείλτε μας απαντήσεις και θα τις δημοσιεύσουμε. Θα δείτε και άλλα σημεία περί ανεξάρτητου συγκροτήματος "Πήγασος" κ.α.


Ακολουθεί η με "καθυστέρηση" 10 ημερών βαρυσήμαντη ανακοίνωση των ανθρώπων που προσπάθησαν να...εκπολιτίσουν τους ιθαγενείς με το αλήστου μνήμης "ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ".

"Το «Πρώτο Θέμα» βρέθηκε τους τελευταίους τρεις μήνες στο στόχαστρο μιας λυσσαλέας και πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα επίθεσης από ορισμένα κυβερνητικά και εκδοτικά –κυρίως ανταγωνιστικά κέντρα- με στόχο να κλείσει. Η τριετής παρουσία του στον χώρο του κυριακάτικου Τύπου άλλαξε πλήρως τα εκδοτικά δεδομένα της χώρας και δημιούργησε τεράστιες κυκλοφοριακές και εμπορικές αναδιατάξεις στον χώρο του Τύπου. Το «Πρώτο Θέμα», δέκα εβδομάδες μετά τη συστηματική και οργανωμένη επίθεση που δέχθηκε αλλά και την υπονόμευση και εκ των έσω που απέτυχε παταγωδώς χάρη στη σθεναρή στάση των δημοσιογράφων και όλων των εργαζομένων, συνέχισε να βρίσκεται πρώτο σε κυκλοφορία με πάνω από 220.000 φύλλα κάθε Κυριακή, κατά μέσο όρο..."..."Σήμερα η εφημερίδα αυτή, των συντακτών της και των αναγνωστών της, γυρνάει μία ακόμα σελίδα. Με μοναδικό κριτήριο την ενίσχυση της ανεξαρτησίας της και την ενδυνάμωσή της προχωρά σε συνεργασία με την «Πήγασος εκδοτική». Την πλέον ανεξάρτητη οικονομικά και πολιτικά εκδοτική επιχείρηση της χώρας, που ανήκει στην οικογένεια Μπόμπολα. Η «Πήγασος Εκδοτική» πρόκειται να αποκτήσει τελικώς το 70% της εφημερίδος. Χάρη σ’ αυτή τη συνεργασία κατέστη δυνατή η εταιρική αποχώρηση του Μ. Τριανταφυλλόπουλου με την εξαγορά των μετοχών του. Κατόπιν αυτού, το «Πρώτο Θέμα» και η «Πήγασος Εκδοτική» θα έρθουν σε οριστική συμφωνία συνεργασίας (υπόκειται στους κανόνες της Επιτροπής Ανταγωνισμού) στο πλαίσιο της οποίας θα κατοχυρώνεται πλήρως η ανεξαρτησία της εφημερίδας και η διατήρηση της φυσιογνωμίας της όπως διαμορφώθηκε μέχρι σήμερα. Το «Πρώτο Θέμα» θα εξακολουθήσει να διευθύνεται από την ίδια συντακτική επιτροπή που το εξέδωσε εξαρχής, με επικεφαλής τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Τάσο Καραμήτσο, οι οποίοι έχουν την απόλυτη ευθύνη της εφημερίδας και εγγυώνται τη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της."