3.02.2008

QUOTE OF THE DAY

"... Οσοι καθίσανε πάνω στα δόγματα γίνανε αγάλματα που τα κουτσουλάνε τα περιστέρια. Οσοι είδαν την εποχή προχώρησαν μαζί της".
ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

( "Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής ", 2 Μαρτίου 2008)

ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!


...ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε δυο ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που "έτρεξαν" στο πλευρό μας να μας βοηθήσουν στην ταινία μας... Την ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ! Πρώτος, χρονικά, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο κορυφαίος ίσως, και αναμφισβήτητα ο πιο δημοφιλής ΄Ελληνας καλλιτέχνης σήμερα, που με πολλή καλή διάθεση και ανοιχτό μυαλό, από το καλοκαίρι του 2007, μας στήριξε, λέγοντας ΝΑΙ, στην πρόταση μας να "δανείσει" τη φωνή και το ταλέντο του στο "ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ".
Ακολούθησε ο Υπουργός Μεταφορών, Κώστας Χατζηδάκης, που πήρε την απόφαση το Υπουργείο Μεταφορών να είναι χορηγός της ταινίας. ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ πήρε στον νεαρότατο και ικανότατο Υπουργό και το επιτελείο του να αποφασίσει, ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ έχει πάρει στα καθ'ύλην αρμόδια ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ... Αν λειτουργούσε όλο το ελληνικό κράτος με την ταχύτητα και τη συνέπεια, και τον επαγγελματισμό που λειτουργεί ο κ. Χατζηδάκης και το επιτελείο του-με τον οποίο ούτε προσωπική γνωριμία έχουμε, ούτε έχουμε συναντήσει ποτέ στη ζωή μας-η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΑ!

ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από το Υπουργείο "Πολιτισμού" για μια ταινία που είναι 1000% ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ο κόσμος θα "μπεί' στους κινηματογράφους να τη δει! ΄Ισως αυτό να τους φοβίζει... ( Η ταινία έχει ΟΜΟΦΩΝΑ απορριφθεί από το "Ελληνικό" Κέντρο Κινηματογράφου το 2004 από τους Βαλτινό-Παναγιωτάτο-Xαρωνίτη-Μαζωμένο κ.α. ..."άνθη". Σύντομα θα αναρτήσουμε και το ..."αιτιολογικό" της απόφασης για να γελάσει κάθε πικραμένος!)

Αυτά γιατί κάποτε η ΑΛΗΘΕΙΑ πρέπει να γράφεται και να γίνει ένα "ξεκαθάρισμα' στην έρημη τούτη χώρα! ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!! ....Γιατί όλοι μαζί έχουμε πιάσει ένα συλλογικό πάτο!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

ΥΓ. Επισημαίνω ότι πολύ θα θέλαμε να υπάρχει ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΝΕΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! Και κάποιοι δεν θέλουν να σταματήσει αυτή η εξάρτηση! ΝΟΜΟ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!