12.27.2008

NA EΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΗΣΑΠ...

ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ. ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΕΝΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΗΣΑΠ. ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ 2 ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ. ("ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ" Η ΓΑΔΑ. ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ...ΑΧ, ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ 12ΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥΣ. ΚΑΝΑ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ, ή ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ;;;)
AΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΣΕ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΣΑΠ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
...Τα νεώτερα για την υγεία της Κωνσταντίνας που της έριξαν βιτριόλι είναι ότι απέφυγε τα χειρότερα, οιδήματα και πυρετούς και φαίνεται ότι η κατάσταση είναι σε βελτίωση. Αποσωληνώθηκε, έχει διαύγεια και επικοινωνεί με χαρτάκια αφού έχει υποστεί ζημιά και στις φωνητικές χορδές. Βλέπει κάποιες σκιές προς το παρόν. Ίσως από το ένα μάτι.Όμως το θέμα έχει θαφτεί από τα ΜΜΕ.Η καταγγελία που έκανε έξω από τον Ευαγγελισμό, μια εκπρόσωπος-συνδικαλίστρια των καθαριστριών είναι συγκλονιστική:
"Είπε ότι το θέμα είναι 3 ετών τώρα και όλοι το ...γνώριζαν. Στην ουσία είναι ότι οι εργολάβοι εκμεταλλεύονται μια διάταξη που λέει ότι αν εργαστείς κάτω από 5:30 ώρες δεν δικαιούσαι βαρέα ένσημα, ενώ τα δικαιούσαι από τις 6 ώρες και πάνω. Οπότε έβαζαν όλες τις γυναίκες να υπογράφουν για 5:30 ώρες με το ζόρι. Ταυτόχρονα η συγκεκριμένη εταιρία είχε φτιάξει και εργοδοτικό σωματείο μαϊμού για να αφαιρέσει από το πραγματικό σωματείο το δικαίωμα να μπαίνει στους χώρους εργασίας. Ο ΗΣΑΠ γνώριζε το θέμα και ήταν υπεύθυνος για την εφαρμογή του νόμου όμως δεν έκανε τίποτα. Στην ουσία έδινε στον εργολάβο τα λεφτά και αυτός έδινε στις καθαρίστριες όσα ήθελε. Μιλάμε για κανονικούς νταβατζήδες. Μάλιστα ανέφερε ότι επανειλημμένα, νοσοκομεία και άλλα δημόσια κτήρια έχουν ζητήσει να προσλάβουν τα ίδια ωρομίσθιες καθαρίστριές καθώς είναι φτηνότερο από το να έχεις εργολάβο και τους το απαγορεύουν. Πρόκειται δηλαδή για μια μαφία που συνεργάζεται με την κυβέρνηση για να ληστεύουν το δημόσιο και τις καθαρίστριες.Ταυτόχρονα οι εργολάβοι απειλούν διαρκώς τις συνδικαλίστριες εδώ και καιρό γεγονός που δυστυχώς δεν έτυχε της προσοχής κανενός από το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και τους πολιτικούς μας χώρους, πριν γίνει το κακό. Αυτές οι ηρωικές απλές γυναίκες, ήταν μόνες σε αυτόν το αγώνα ενάντια σε θηρία, νταβατζήδες, μαφιόζους της νύχτας και νεοφιλελεύθερους με μπλε και πράσινες γραβάτες".
Αναρτήθηκε από troktiko στις 2:54 μμ