12.07.2008

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ BLOGOΣΦΑΙΡΑ...


ΕΝΩ ΤΑ ΧΑΖΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ "ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ, ΣΥΣΩΜΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ, ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΙΑΣ ΣΙΩΠΗΡΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ Ο "ΠΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

(ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 1,5 ΜΕΤΡΟΥ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ;;;)

Ακολουθεί χειμαρώδες κείμενο του
ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΝΙΟΥ
http://www.kourdistoportocali.blogspot.com/
Χειροπιαστές αποδείξεις για την πυρηνική δύναμη του Διαδικτύου, έχουν πλέον στη διαθεσή τους απο χθες βράδι οι Ελληνες πολίτες που βρίσκονται on line παρακολουθώντας την Ιστορία που σπαρταρά και αιμορραγεί, καθώς πληκτρολογείται.Ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος που μεγάλωσε στην παραδοσιακά αστική περιοχή του Παλαιού Ψυχικού, εδω όπου χτυπά η καρδιά της Ελληνικής Δεξιάς, είδε τη δική του να γίνεται θρύψαλα καθώς ταξίδευε με τo sferatravel στο Παράδεισο.Ο Αλέξης απο ψηλά κι εμείς απο τις ανυπόληπτες οθόνες μας παρακολουθήσαμε πριν απο λίγο τον καθηγητή Προκόπη Παυλόπουλο να ευχαριστεί τον αστυνομικό συντάκτη Γιάννη Φιλιπάκη για τις ερωτήσεις του, οι οποίες εξήραν το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο υπουργός του Βασικού Μετόχου καθισμένος ανάμεσα στους γίγαντες Χηνοφώτη και Τσιατούρα μας είπε ότι περιμένει την βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί εαν η σφαίρα του αστυνομικού καρφώθηκε με λύσσα κατ ευθείαν στη καρδιά του Αλέξη η έκανε την εξής διαδρομή εξοστρακιζόμενη:Πέρασε πρώτα απο το σπίτι της Μιμής Ντενίση, στη συνέχεια κατευθύνθηκε σ αυτό της Αννας Καραμανλή, κατόπιν πέρασε ξυστά απο τη "Δέσποινα" της Φιλοθέης όπου ο Αλογοσκούφης παραγγέλνει τα γλυκά του κι αφού βρήκε στη πολυθρόνα του διοικητή της ΕΥΠ , περνώντας απο το γραφείο του πνευματώδους Ιωάννη Τραγάκη κατέληξε με τηλεχειρισμό στη καρδιά του Αλέξη. Τόσο απλό.Ελεγα λοιπόν οτι απο χθες βράδι και κυρίως σήμερα το πρωί που άρχισαν να λαλούν οι Σόμπολοι, οι Φιλιπάκηδες, οι Παπαδάκηδες,οι Γκιώνηδες, οι Καρσιώτηδες και λοιποί ινστρούχτορες της ΓΑΔΑ, το διαδίκτυο γράφει την πραγματική Ιστορία μέσα απο τις υπερβολές, τα λάθη καθώς και τα απωθημένα που μπορεί να κουβαλάει ο καθένας απο μας. Μόνο που πλέον έχουμε γίνει τόσοι πολλοί ώστε σερφάρωντας ο αναγνώστης βρίσκει την αλήθεια που κρύβεται κάτω απο τους χορούς της κοιλιάς που παρουσιάζει ο σιτεμένος ζεν πρεμιέ Σπύρος Παπαδόπουλος σ ενα εκρηκτικό μείγμα ξέκωλου και ψευδοκουλτούρας, ο Γιώργος Θεοφάνους του XFucktor και οι λοιποί διαχειριστές του εγχώριου πολιτιστικού Σχιστού.
Αλλά εαν κι εμας θεωρείτε ρουφιάνους της εξουσίας και του συστήματος, δεν έχει παρα ο καθένας απο σας να κάνει το δικό του blog-να γίνουμε εκατομμύρια-έτσι ώστε καμιά διεφθαρμένη εξουσία να μην μπορεί να φιλτράρει την επικοινωνία όπως κάνει τώρα ελέγχοντας τους συστημικους επιχειρηματίες των ΜΜΕ.Η κάθε Ελληνική οικογένεια οφείλει ν αποκτήσει πρόσβαση και φωνή στο Διαδίκτυο. Είναι το πυρηνικό όπλο που διαθέτει ο καθένας απο σας που σέβεται τον εαυτό του και την οικογένειά του ώστε να μην τα εγκαταλείπει στην παραπληροφόρηση των ΜΜΕ του συστήματος.Ολοι μαζί όμως μπορούμε ν αποδυναμώσουμε τον ρόλο των διαχειριστών της ενημέρωσης. Ηδη οι ημερήσιες εφημερίδες ψυχοραγούν-άξιες τις τύχης τους. Ας γυρίσουμε την πλάτη και στα υπόλοιπα ΜΜΕ δείχνοντάς τους την περιφρόνησή μας. Ας σαμποτάρουμε τα προιόντα που διαφημίζουν οι επιχειρηματίες που υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Μην αγοράζει κανείς οτι διαφημίζουν τα χαζοκάναλα. Κάντε τους ειδικά τώρα, να γονατίσουν οικονομικά-είναι η στιγμή ο Ελληνας πολίτης να πάρει την εκδίκησή του για τους τόνους σκουπιδαριό που ξεφορτώνουν στα σπίτια μας.Ελάτε να γίνουμε πιο δυνατοί-ο καθένας απο μας-μέσα απο το Διαδίκτυο μια και δεν μας αξίζει τόσα εκατομμύρια Ελληνες πολίτες να επιτρέπουμε στα φαληρισμένα πολιτικά κόμματα όλου του φάσματος και σε μια χούφτα επιχειρηματίες των ΜΜΕ να ελέγχουν την ενημέρωσή μας. Ας γίνει το διαδίκτυο το πραγματικά ελεύθερο βήμα του καθενός εκει έξω.Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε η σφαίρα του αστυνομικού που σκότωσε τον Αλέξη να εξοστρακισθεί και να χτυπήσει θανάσιμα τα κατεστημένα ΜΜΕ και τους Γκαιμπελίσκους της πολιτικής εξουσίας...