12.06.2008

ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...



ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ!
ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ!
Στη διάρκειά της άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. πυροβόλησε και η σφαίρα έπληξε στο στήθος ή την κοιλιακή χώρα ανήλικο, ο οποίος τραυματισμένος σοβαρά μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Κατά άλλες πληροφορίες από ανεξάρτητες πηγές οι νεαροί βρισκόντουσαν στην περιοχή όταν πέρασε το περιπολικό, δέχτηκε φραστική επίθεση και αυτή οδήγησε τον άνδρα της ΕΛ.ΑΣ. να πυροβολήσει τον ανήλικο, δύο φορές, εκ των οποίων η μία βρήκε στόχο.
Μάλιστα, κάποιες από αυτές τις πληροφορίες θέλουν το περιπολικό να έφυγε και να γύρισε λίγα λεπτά αργότερα για να ακολουθήσει η θανάσιμη εξέλιξη.
Κατά ανεπιβεβαίωτες πάντα πληροφορίες το θύμα, Α.Α.Γ., δεχόταν καρδιακές μαλάξεις από το πλήρωμα του ασθενοφόρου ήδη τη στιγμή που τον επιβίβαζαν για να τον μεταφέρουν στον Ευαγγελισμό.
Σε κάθε περίπτωση, απο την αστυνομία αποκλείστηκε η περιοχή, ενώ κλήθηκε εισαγγελεας ο οποίος θα προΐσταται στην ερευνα που θα γίνει για το περιστατικό.
Επεισόδια στα Εξάρχεια
Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από ένα τέτοιο γενονός, στη γύρω περιοχή το θερμόμετρο ανέβηκε κατακόρυφα, με κόσμο να συγκεντρώνεται και τα επεισόδια με τους άνδρες της αστυνομίας να είναι σημαντικά.
Κατά πληροφορίες έχουν ανάψει φωτιές σε διάφορα σημεία των γύρω δρόμων και έχει γίνει χρήση δακρυγόνων από τις διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται στην περιοχή.