10.14.2008

HΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΦΕΤΩΝ ΚΟΛΙΟΥΣΗ-ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ!


ΠΟΙΟI ΠΑΡΑΠΟΙΗΣAN ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ;
2nd UPDATE:
Από τον Ανδρέα Κυρμέγαλο
Χρησιμοποιώντας την εικόνα από τη σελίδα σας και απομακρύνοντας τη χειρόγραφη λέξη "υφυπουργών" και αντικαθιστώντας τη με τη φράση "μελών της κυβέρνησης" προσαρμοσμένης στις διαστάσεις των χαρακτήρων του κειμένου, με τη γραμματοσειρά του κειμένου (Times New Roman) και θέτοντας το word spacing σε αυτό της συγκεκριμένης σειράς του κειμένου είναι προφανές ότι το ταίριασμα είναι πρακτικά τέλειο.



http://www.antinews.gr/
(Ανανεωμένο) Ηχηρό χαστούκι κατά της χειραγωγούμενης από την κυβέρνηση δικαιοσύνης έδωσαν σήμερα με την παραίτησή τους και από την υπόθεση και την δικαιοσύνη οι αντεισαγγελείς Εφετών Κολιούσης και Σωτηροπούλου που ερευνούσαν το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.
Οι δυο αντιεισαγγελείς είχαν εντοπίσει πολιτικές ευθύνες υπουργών στην υπόθεση και ζητούσαν την αποστολή της στη Βουλή. O προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών Κυριάκος Καρούτσος όμως είχε αντίθετη άποψη και αντί να στείλει στην Βουλή την υπόθεση (είναι ο μόνος αρμόδιος) τους επέβαλε ως επικεφαλής της έρευνας (!!!) την εισαγγελέα Εφετών Ευσταθία Σπυροπούλου (είχε οριστεί και στην υπόθεση «Γερμανού»). Τους έδωσε μάλιστα ….οδηγίες και τους προσδιόρισε τα πλαίσια μέσα στα οποία πρέπει να κινηθούν (!!!).
«Δεν μπορούμε να παραβούμε το Σύνταγμα και τη συνείδησή μας επειδή διαπιστώσαμε ποινικές ευθύνες εν ενεργεία υφυπουργών» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι δυο εισαγγελείς, σε επιστολή τους προς τον κ. Καρούτσο την οποία κοινοποίησαν και στους κ. Σανιδά και Χατζηγάκη. «Ζητήσαμε από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών να σταλεί ο φάκελος στη Βουλή και μας αρνήθηκαν» προσθέτουν και εκφράζουν επίσης τη δυσαρέσκειά τους για τον διορισμό από τον κ. Καρούτσο εποπτεύοντος εισαγγελέα στις έρευνές τους...