5.14.2008

MEΓΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...





Διαβάστε "ΤΑ ΝΕΑ" για να "φρίξετε" και να κάνουμε κάτι-μποικοτάζ!-στις εταιρείες που "παίζουν" με την υγεία τη δική μας και των παιδιών μας... (Με καθυστέρηση 72 ωρών από τα blogs "ΤΑ ΝΕΑ" αναφέρονται σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ).
Δυστυχώς, όλα τα posts των προηγούμενων ημερών σε όλα τα blogs-και το δικό μας-επιβεβαιώνονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.
Ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών δεν θα έπρεπε να ασκήσει διώξεις στον ΕΦΕΤ, την ΕΛΑΙΣ, τα LIDL, την UNILEVER κ.α. (ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ TΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ THIVABLOG http://thivablog.blogspot.com/2008/05/blog-post_3262.html) για "παράβαση καθήκοντος", "απόπειρες ανθρωποκτονιών κατά συρροή με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οφέλους" και "σύσταση συμμορίας" κ.α.;;;;
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΗΛΙΕΛΑΙΟ, ΄Η ΤΡΟΦΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΗΛΙΕΛΑΙΟ; ΣΕ ΑΛΛΗ ...ΧΩΡΑ ΖΟΥΝ;
EINAI ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΕΡΙΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΡΤΕΛ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.
1) ΓΙΑΤΙ Ο ΕΦΕΤ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ;
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΖΙΡΟ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ;
2) ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ANAMEΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΟΠΩΣ Η UNILEVER/ΕΛΑΙΣ- ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΝΤΑΙ, ΔΗΘΕΝ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ;
ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΩΠΗΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΣΤΥΓΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!