5.18.2008

H ANYΠΕΡΒΛΗΤΗ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
















...Σας πληροφορούμε ότι οι εικονιζόμενοι κ.κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΜΑΝΑΣΗΣ, ΧΡΥΣΟΛΟΥΡΗΣ, ΡΑΠΑΝΟΣ (όλοι υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΤΕ) ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η SIEMENS ΕΔΙΝΕ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΙΛΙΟΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΙΣ 1.000.000 ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΤΡΑΚΟΜ/SIEMENS TIΣ ΕΔΩΣΑΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕ Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ SEC, THΣ WALL STREET, ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ BLOGGERS, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ 5 ΒΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ...ΟΧΙ, ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ. ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΠΛΩΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΨΑΝ.
(Σημ. 1 Kαι όσοι διακρίνετε σε αυτές τις φωτογραφίες μια κοινή συνιστώσα, μια κοινή χαρακτηρολογία, τον κομπασμό, δηλαδή, και το θράσος της "εξουσίας" που ξεπούλησε κομμάτι-κομμάτι την Ελλάδα, να σταματήσετε να κάνετε αρνητικές σκέψεις αμέσως)...
(Σημ. 2 Ο ΛΑΜΠΡΟΥ, μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, έχει ήδη καταδικασθεί για κακούργημα, για τις χαριστικές εγγυητικές εκατοντάδων εκατομμυρίων που χορηγούσε, άνευ εγγυήσεων, στον "όμιλο" Αλλαμανή ως διοικητής της ΑΤΕ. Πάλι από την καλή του την καρδιά. Δεν βρήκε όμως τόση ...συμπόνοια από την έδρα του Εφετείου Κακουργημάτων που τον καταδίκασε. Παραμένει πάραυτα στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι ...οικολογική κολυμπήθρα του Σιλωάμ κι ο πρόεδρος του...ποδηλάτης).
Φωτογραφίες απο το www.enet.gr και την "ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"