3.06.2008

MY FAVORITE LITTLE INDIAN CAN FLY...



Η Λυδία... βαμμένη Ινδιανάκι με τα "χρώματα" του πολέμου...δίνει τη ΜΑΧΗ της για τη ζωη. ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

Διαβάστε από τη λίστα

I, BLOGGER το LYDIA FIGHTS CANCER.

Είναι το blog του πατέρα της που δίνει τη ΜΑΧΗ με θάρρος, αξιοπρέπεια και ήθος...

Aντί να χειροκροτάμε αυτούς τους ανθρώπους χειροκροτάμε μέσω τηλεόρασης τον...γραφικό "ψευτόμαγκα", δημοσιογράφο της σφαλιάρας (συγγνώμη του ... Στέφανου Χίου) Καμπουράκη ,και τον τέως...αναρχικό της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" Οικονομέα που περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα του ιπποδρόμου...μήπως και τα ...ντεντένια που στοιχημάτισε δεν τερματίσουν! (Αν έκανε ακόμη η ΚΛΑΚ ΦΙΛΜΣ ούτε για...βοηθούς παραγωγής να φέρνουν νερά δεν θα τους έπαιρναν!)

Τώρα γιατί πρέπει να πληρώνουμε ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ-πρωτοφανές για χώρα της Ε.Ε.- για αυτούς τους γραφικούς τύπους για παχυλές μηνιαίες συντάξεις που ανέρχονται στο 80% του τελευταίου μισθού τους, αν το μάθετε πείτε το και σε μας! (Το ταμείο της ΕΣΗΕΑ πληρώνει και επεμβάσεις τύπου "μπαλονάκι" για να αδυνατίσουν τα..."παμφάγα" της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας. ΄Οχι όμως και για ... μεταμόσχευση μυαλού. Στο μεταξύ ο ..."δομημένος ομόλογος" πρόεδρος είναι στη θέση του και όχι στο ΚΕΛΛΙ 33 ,ΕΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.500 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ" ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ, ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ, ΚΑΙ Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ τους ΚΡΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ).ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ...ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ.

Η ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΡΙΑΛ (ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΤΕΡ, ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΕΣ, ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΚΑ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ (ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ) ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ... ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ "ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ" ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΜΕΙΟ THΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ... (ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΕΞΩ).