3.24.2008

INDUSTRY OF RELIGION


...ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΙ
"ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ" ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΟΙ "ΛΙΑΝΟΠΩΛΗΤΕΣ" ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ!
...Συνεχίζουν πολλοί bloggers να ασχολούνται με τους ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ (αρχιεπισκόπους κλπ.) που ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ...βγάζοντας ...μεσαιωνικά και σκοταδιστικά δελτία τύπου για το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης. (ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΑΜΗΛΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ που προσπαθούν να σώσουν τα παιδιά από την πρέζα, την αποξένωση, και την έλλειψη παιδείας).
Αντί οι ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ,ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ΚΙΝΑΙΔΟΙ, ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΤΩΧΟΥΣ 2.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ, ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΕ ΤΙΜΑΛΦΗ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ "ΑΓΟΡΑ" ΑΝΗΛΙΚΩΝ AΓΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ...ΟΡΓΙΩΝ! ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ (ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΝΕΣ π.χ. ΣΤΟ ΒΩΒΟΚΤΙΡΙΟ που στεγάζεται και ΤΟ ΑΡΘΡΟ) ΖΗΤΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ-ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ- ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ)... ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ!
ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΚΛΗΡΟΙ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ, ΤΟΝ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ").
ΦΤΟΥ ΣΑΣ!

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΕΕΙ:

α. Η Εκκλησία της Ελλάδος, δια της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, διακηρύσσει τον απόλυτο σεβασμό και την παραδεδομένη τιμή προς το υπό της Εκκλησίας τελούμενο ιερό μυστήριο του Γάμου, του οποίου σκοπός είναι η αμοιβαία πνευματική συμπλήρωση των συζύγων για την εν Χριστώ Ιησού σωτηρία και καρπός αυτού τα τέκνα. Η Εκκλησία δηλαδή δέχεται και ευλογεί την παραδεδομένη τέλεση του Γάμου κατά το Ορθόδοξο Τυπικό ενώ θεωρεί πορνεία κάθε άλλη «συζυγική» σχέση εκτός αυτού.
β. Καλεί το ιερό πλήρωμα των πιστών τέκνων Αυτής να βεβαιωθούν ότι η Εκκλησία υπερασπιζομένη ανέκαθεν τα της ιερότητος του ιερού μυστηρίου του Γάμου, φροντίζει για την εφαρμογή της διδασκαλίας του Κυρίου Ιησού Χριστού, για την τήρηση των αρχών του ιερού Ευαγγελίου σε όλους τους τομείς της ζωής και τον σεβασμό προς τους παραδεδομένους ιερούς κανόνες σχετικά με το βίο και τη συμπεριφορά των τέκνων της Εκκλησίας.
γ. Μέ βάση τις αρχές αυτές και βαθύτατο αίσθημα ευθύνης έναντι του ιερού κλήρου και του ευσεβούς λαού δηλώνει, ότι είναι παντελώς αδύνατο να συγκατατεθεί στο διαμορφούμενο Νομοσχέδιο «Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης», η εφαρμογή του οποίου υποθάλπει και νομιμοποιεί βαρύτατα ηθικά αμαρτήματα και το οποίο σε περίπτωση εφαρμογής θα αποτελέσει καταστροφική βόμβα στα θεμέλια της χριστιανικής οικογενείας και όλης της ελληνικής κοινωνίας. Η Δ.Ι.Σ. εκφράζει την ελπίδα και την ευχή να μην καταστεί Νόμος του Κράτους το εν λόγω Νομοσχέδιο.